CARPORT

BESCHERM UW VOERTUIG

Een carport is een stijlvolle oplossing voor de bescherming van uw wagen, caravan of mobilhome tegen weer en wind. Uw voertuig staat veilig en droog onder deze overkapping. Geen bladeren op de wagen in de herfst, uw wagen ijsvrij in de winter.

VAKMANSCHAP OP MAAT

Bij Urpaco staat maatwerk voorop. Dat betekent dat we samen zorgen voor de carport die perfect bij uw woning past. Een eigentijds ontwerp volgens uw wensen en voorkeuren. Onze overkappingen kunnen zowel vrijstaand of tegen uw huisgevel worden gemonteerd. De hoogte, breedte en lengte worden aangepast aan de beschikbare ruimte. Zo doet je carport dienst voor je wagen, caravan of mobilhome. U kan zelf naar wens uw carport personaliseren, wenst u een RAL kleur op de staalstructuur of een berging onder de carport? We staan u graag bij om, reeds vanaf de ontwerpfase, mee te denken en u vrijblijvend te adviseren.

SAMEN VOOR DUURZAAMHEID

Met onze carports kiest u voor kwalitatieve en duurzame materialen. De basisstructuur van de carports worden warm gegalvaniseerd aan binnen- en buitenkant volgens norm NEN-EN-ISO 1431. Het verzinken van het staal zorgt ervoor dat de basisstructuur niet roest. Indien gewenst kunnen we hierop een RAL kleur naar keuze aanbrengen. Onze carports zijn heel onderhoudsvriendelijk en hebben een lange levensduur. Bij de afwerking van de carport hebt u de keuze tussen diverse duurzame houtsoorten of stalen inkleding. Onze ervaring en productietechnieken laten ons toe om kant en klare oplossingen aan te bieden. Graag overlopen we met u alle mogelijkheden.

VRAAG UW OFFERTE AAN

© Copyright    2016     Urpaco     All Rights Reserved