OVER ONS

✧✧

WELKOM OP ONZE WEBSITE

 

Urpaco bvba is al meer dan 14 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en plaatsen van overkappingen voor openbare ruimtes, scholen, bedrijven en particulieren. Ons aanbod omvat overkappingen, carports, fietsenstallingen, fietsrekken, parkeerbeugels en meer. Een volledig overzicht kunt u terugvinden onder de rubriek producten.

ONTWERP OP MAAT

 

We staan u graag bij om in de ontwerpfase reeds mee te denken en u vrijblijvend te adviseren. Als specialiteit bieden wij maatwerk aan volgens de voorkeur en wensen van de klant. U kiest voor een standaardconstructie of een ontwerp op maat? Onze know-how en productietechnieken laten ons toe om kant en klare oplossingen aan te bieden.

VAKMANSCHAP

 

Onze structuren worden opgebouwd in warm gegalvaniseerd staal, zowel binnenzijde als buitenzijde van de structuur is hierdoor roestwerend beschermd. Optioneel kan op deze basisstrucuur een RAL kleur naar keuze worden aangebracht. Elke constructie wordt met zorg door ervaren vakmensen in onze werkhuizen vervaardigd. Met Urpaco bvba kiest u voor kwalitatieve en duurzame materialen en producten.

LEVERING EN PLAATSING

 

De levering en plaatsing wordt door onze diensten voorzien. Een vakkundig team komt hierbij langs en zorgt ervoor dat uw project tot in de puntjes wordt afwerkt. Onze manier van werken staat garant voor een snelle en verzorgde uitvoering van uw project.

 

Bij interesse vragen wij u het contactformulier op de contactpagina in te vullen. Hierna bieden wij u graag een oplossing aan op maat.

 

We kijken alvast uit naar een toekomstige samenwerking.

© Copyright    2016     Urpaco     All Rights Reserved